Для кропивницьких школярів провели шок-урок про “синіх китів”

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Фото бібліотеки

Проблема дитячого насилля особливо гостро постала сьогодні, коли соціальні мережі Інтернету заполонили ігри на кшталт “Синій кит”, “Кити пливуть вверх”, “Розбуди мене в 4:20”,  “Тихий дім”, “Море китів”, “50 днів до мого…” та інші.

Кропивницька дитяча бібліотека-філія № 12 не залишилась осторонь цієї теми.  Для учнів школи «Вікторія-П»  шок-урок «Смертельна гра із «синіми китами» провела психолог Ольга Кушнірова.  Вже багато місяців поспіль у Мережі обговорюють цю підліткову гру.

«У смертельної розваги багато назв, але результат завжди однаковий – зламане життя і вбиті горем батьки», –  наголосила Ольга Петрівна.

У багатьох підлітків трапляються проблеми у житті, які здаються їм як такі, що не можливо вирішити. Тоді вони найбільше потребують підтримки і любові своїх близьких людей, друзів, допомоги в розумінні себе і світу.

Шокуючі факти, цікаве відео та просто спілкування з дітьми сподіваємося заставило замислитися всіх присутніх в залі про сенс життя, його цінність та красу, про хороших друзів поруч та свою місію в цьому житті.

За матеріалами адміністрації бібліотеки

Поширити:

Залишити коментар:

коментар