У КЛА НАУ студенти власноруч облаштували собі зону комфорту

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У КЛА НАУ в Кропивницькому студенти власноруч облаштували собі зону комфорту.

Пише сайт КЛА НАУ.

Церемонія відкриття нового об’єкту – це вкрай відповідальний захід, а тим більше, коли вона відбувається у Льотной академії. 20 лютого для всього курсантського самоврядування була пам’ятна і важлива подія – відкриття спеціальної зони комфорту для курсантів поруч із 317 аудиторією першого навчального корпусу.

Залежно від того, як презентуєте проект – так він й існуватиме. Урочисте відкриття проходило при повному параді, а саме за участі заступника декана факультету ОПР з виховної роботи Сергія Корінного, депутатів молодіжного парламенту, наших курсантів – майстрів на всі руки, представників телебачення і гостей.

Вже сьогодні поруч із 317 аудиторією на вас чекатиме комфорт-зона з диванчиками, затишною атмосферою, що допоможе вам створити гарний настрій. Там ви зможете відпочити від пар або підготується до них, посидіти компанією, або ж просто і невимушено помріяти про майбутнє.

Останній, але не менш важливий момент – декорування майданчика. Але наші організатори проекту дуже постаралися, щоб затишний куточок академії гармонійно вписувався в інтер’єр академії.

Звичайно, нашим депутатам молодіжного парламенту було б складно самим прокладати шлях до створення комфортності “острівця відпочинку”, але, на щастя, є люди, які завжди вчасно запропонують руку допомоги. Фінансову підтримку для реалізації проекту надав Фонд Ганса Зайделя.

«Керівництво академії посприяло і допомогло молодіжному парламенту швидко реалізувати проект», – розповів один з активістів курсантського парламенту Андрій Ащаулов, під час відкриття комплексу.

Не обійшлося, так само, без талановитих рук теслі – Ігоря Каптінара, який не тільки ретельно стежив за тим, як відбувалося зародження “зони відпочинку”, а й приклав до цього усю свою майстерність.

Курсантське самоврядування показало себе, як завжди, з найкращого боку, адже взяло участь як в конструюванні, так і в декоруванні комплексу. За що і були нагороджені «Подяками». Подяки отримали: Олексій Солод, Роман Кочу, Богдан Дерюга, Анжеліка Ціхотько, Оксана Пісна, Ігор Коптінар.

Тож, чекаємо всіх охочих на 3-му поверсі поруч із 317 аудиторією, щоб випробувати і отримати прекрасні відчуття затишку і комфорту. А також сподіваюся на ваше дбайливе ставлення до його використання.

Курсант 141 к/в Анастасія Галінська

Поширити:

Залишити коментар:

коментар