Ціни на вивезення сміття у Кропивницькому поки не підвищуватимуть

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 28 лютого, виконавчий комітет міської ради мав розглянути питання про підвищення тарифів на вивезення сміття, але його зняли з порядку денного.


Заступник міського голови Олександр Мосін повідомив, що консультації та наради зі встановлення тарифів на вивезення сміття будуть розглядатися на рівні облдержадміністрації, і попросив зняти проект рішення з порядку денного.

Нагадаємо, питання Про коригування ТОВ “Екостайл” тарифів на вивезення твердих побутових відходів мали розглядати втретє. Попередні два рази члени виконкому відмовились його підтримати.

ТОВ “Екостайл” звернулось до виконкому з проханням підвищити тариф на вивезення сміття у зв’язку з підвищенням мінімальної заробітної плати, здорожчання пального та збільшення тарифу на захоронення сміття.

Після коригування тариф на вивезення сміття для населення приватного сектору становитиме 12,01 грн, а для населення ЖЕКів, ЖЕО, ЖБК, ОСББ та відомчого житла – 8,87 грн.

Нагадаємо, 16 лютого на позачерговому засіданні виконкому міської ради Кропивницького з другої спроби підвищили тарифи на захоронення побутових відходів, а на вивезення – відмовилисьНапередодні члени виконкому не підтримали пропозиції від ТОВ “КАТП – 1128” та ТОВ “Екостайл” щодо коригування тарифів на захоронення та вивезення сміття.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар