ID-паспорт можна оформити у 19 підрозділах міграційної служби Кіровоградщини

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На Кіровоградщині збільшилась кількість підрозділів Управління Державної міграційної служби України, де можна оформити паспорт громадянина України у формі картки та паспорт громадянина України для виїзду за кордон.

Про це Першій електронній повідомили в УДМС України в Кіровоградській області.

Наразі у 19 територіальних підрозділах УДМС надаються відповідні адміністративні послуги. Зокрема, ID-картку можуть отримати громадяни, які проживають у Подільському та Фортечному районах міста Кропивницький, Благовіщенському, Бобринецькому, Голованівському, Добровеличківському, Долинському, Знам’янському, Кіровоградському, Маловисківському, Новгородківському, Новомиргородському, Олександрійському, Олександрівському, Онуфріївському, Петрівському, Світловодському та Устинівському районах. У підрозділи цих же районів можна також звернутись з питання оформлення закордонного паспорта.

Найближчим часом будуть завершені роботи щодо обладнання робочими станціями з оформлення біометричних документів ще п’яти територіальних підрозділів міграційної служби області: Вільшанському, Гайворонському, Компаніївському, Новоархангельському та Новоукраїнському.

Нагадаємо, що з початку листопада 2016 року розпочато прийом документів на оформлення паспорта громадянина України у формі картки, починаючи з 14 років.

За новими правилами, затвердженими Кабінетом міністрів України (Постанова від 26.10.2016 № 754), паспорт-картка оформлюватиметься як перший паспорт з 14 років, а також особам, які змінили прізвище, втратили паспорт, або звертаються для вклеювання фотокартки по досягненню 25- та 45-ти річного віку, у випадку непридатності документа для використання. 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар