Керівники двох ЖЕО Кропивницького підтвердили намір підвищити тарифи на свої послуги

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Керівники кропивницьких ЖЕО №1 та 3 Світлана Ковальова та Андрій Курьян підтвердили свої наміри щодо збільшення тарифів на свої послуги.

Про це керівники комунальних підприємств розповіли під час звітної прес-конференції у міськраді.

Зокрема, обидва керівники заявили, що нинішні тарифи вже втратили свою актуальність, тобто є економічно необгрунтованими. За період з часу їх встановлення декілька разів підвищувалась вартість електроенергії і була збільшена мінімальна заробітна плата.

Крім того, сьогодні виконком втретє розглядатиме пропозицію щодо підвищення тарифу за вивезення сміття.

Як повідомив начальник головного управління ЖКГ міської ради Віктор Кухаренко, збільшення ціни складатиме від 40 до 60 коп. за кв. метр.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

2 коментаря до Керівники двох ЖЕО Кропивницького підтвердили намір підвищити тарифи на свої послуги

  1. Нібито ті керівники і раніше були тільки на мінімальній зарплатні, яку не відробляли ще ту, щоб вимагати собі підвищеня на нове.

    • З якого дива взагалі ці нероби збираються підвищувати тарифи, коли самі вже не повинні існувати ще з минулого року згідно всіх постанов уряду та держави.

Коментарі заборонені.