У Кропивницькому покажуть, чим після роботи займаються медики

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

2 березня о 15.30 у відділі документів з економічних, технічних та природничих наук відбудеться відкриття виставки – хобі медичних працівників  м. Кропивницького.

Це – перша така виставка в нашому місті.  Усе життя наших медичних працівників – турбота про пацієнтів,  повсякденне здобуття нових знань, нового досвіду, постійне самовдосконалення. На роботі – білий халат, після роботи та домашніх господарських обов’язків – хобі, яке вони присвячують творчості, а саме: виготовленню робіт та предметів різними техніками хенд-мейду. Усіх авторів виставкових експонатів об’єднує те, що вони вносять в своє життя різноманітність, без якої гармонія в їх професії буде недосяжною.

На виставці представлено понад 60 робіт: картини, вишиті хрестиком, м’які іграшки, виконані в техніці “фелтинг” і “фільц”, забавні фігурки – в техніці “квілінг” та багато інших оригінальних цікавинок від чотирьох чарівних жінок-майстринь: Ряботинської Наталії, Шевчук Вікторії, Курскової Наталії, Петрищевої Світлани.

Усі роботи несуть в собі позитивну енергетику, яка лікує душі, вони наповнені світлом, добром і радістю.

Тож завітайте на виставку,  долучіться до прекрасного та відчуйте на собі її чудодійні властивості.

Експозиція діятиме протягом місяця.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар