Порушників містобудівного законодавства у Кропивницькому оштрафували на 35,6 тис. грн

Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Кіровоградській області проведено позапланову перевірку достовірності даних, наведених у декларації про початок виконання будівельних робіт ТОВ «Торговий дім «Хайрок».

Під час перевірки об’єкту «Реконструкція частини нежитлових приміщень будівлі для розміщення обладнання з виробництва м’ясних виробів по вул. Ельворті, 5 у м. Кропивницький Кіровоградської області» встановлено, що ведення виконавчої документації, технічного та авторського нагляду на об’єкті здійснюється з порушеннями. 

 “На підставі цього складено акт перевірки, протоколи про адміністративне правопорушення в сфері містобудівної діяльності та приписи про усунення порушення вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, державних будівельних норм, стандартів і правил. Також відносно підрядної організації та особи, відповідальної за здійснення технічного нагляду, винесено постанови про накладення штрафів – на 28,8 тис. грн. та 6,8 тис. грн. відповідно”, – повідомляє прес-служба ДАБІ України.

У разі несплати в добровільному порядку постанови про накладення штрафів буде передано для примусового виконання до органів державної виконавчої служби.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар