На Кіровоградщині відбувся ярмарок декоративних та сільськогосподарських птахів

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Минулої суботи біля Новоукраїнського комунального будинку культури №1 відбув ярмарок декоративних та сільськогосподарських птахів. Зважаючи на те, що перша виставка, яка проходила минулої осені, викликавши чималий інтерес у мешканців міста та зібрала учасників майже із усієї України, організатори вирішили проводити її кілька разів на рік.

Пише сайт міськради.

Організатори зазначеного дійства – Сергій Колпак та Руслан Журавель неодноразові учасники виставок-ярмарків, у різних куточках нашої держави. Вони давно захоплюються розведенням голубів та інших домашніх, сільськогосподарських і декоративних птахів. Знаючи, що у Новоукраїнці чимало їх однодумців  – вирішили організувати ярмарок у рідному місті. Адже це не лише красиво і захоплююче, а й престижно. Звернувшись за підтримкою до міського голови Олександра Корінного, отримали схвалення ідеї та запевнення у сприянні влади, ініціатори успішно втілили у життя свої наміри. Не зважаючи на мінливу погоду, ярмарку відвідали не лише професійні голубарі, багато новоукраїнців привели дітей поглянути на різноманіття тваринного світу: голуби різних порід, папуги різної величини та забарвлення, породисті кури та гуси, фазани, нутрії, морські свинки і кролики – справжнісінький зоопарк викликав захоплення у малечі. А ті, хто професійно займаються птахівництвом, мали можливість поділитись досвідом, обмінятись або придбати нові породи тварин для свого господарства.

Організатори ярмарку вдячні за підтримку: міському голові Олександру Корінному, депутатам міської ради Ігорю Ревенку та Станіславу рибаку. А серйозність намірів і подальшу роботу, спрямовану на популяризацію свого захоплення та розвитку напрямку птахівництва і тваринництва у нашій громаді, підкреслюють створенням громадської організації та запланованими ярмарками, найближча із яких відбудеться наприкінці весни або на початку літа цього року.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар