Через “боягузливих” кропивничан “Кіровоградгаз” вимагає гроші з ЖЕО

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

ВАТ “Кіровоградгаз” вимагає з ЖЕО оплачувати підключення до газопостачання мешканців, яких відключали через те, що вони не допускали фахівців з перевірки тяги в душниках.

Про це під час наради з питань ЖКГ розповіла керівник ЖЕО №4 Людмила Запорожець.

Через мешканців, які не допускають працівників ВАТ “Кіровоградгаз” до перевірки тяги у душниках, підприємство просто відключає від газу весь стояк, а щоб підключити назад, вимагають надати доступ до душників.

Коли всі роботи по перевірці тяги проведені, стояк підключають і виставляють ЖЕО рахунок у понад 300 грн за це.

“Чому ЖЕО має платити через мешканців, які не допускають працівників перевірити тягу? Нехай ці люди самі платять”, – обурилася Людмила Запорожець.

Заступник міського голови наголосив, що ЖЕО є балансоутримувачем будинку, тому дії “Кіровоградгазу” є законними. А на неадекватних мешканців потрібно впливати з юридичної сторони. В управлінні ЖКГ розглянуть юридичну можливість стягнення цих коштів з мешканців, через яких довелося відключити газопостачання.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар