Прибрати 20-сантиметровий шар снігу на полі кропивницької “Зірки” допомагали юні спортсмени фанати і спецпризначенці 3-го полку

Напередодні матчу з ФК «Дніпро» виконавчий директор футбольного клубу «Зірка» Андрій Перевозник розповів клубній прес-службі про хід підготовки до першого поєдинку в цьому році.

Андрій Перевозник / фото fczirka.com.ua
Андрій Перевозник / фото fczirka.com.ua

– Андрію Анатолійовичу, розкажіть, будь-ласка, з якими складнощами довелося зіткнутися, готуючи стадіон до старту весняної частини чемпіонату?
– Звичайно, поєдинок 26 лютого – це випробування для всієї структури клубу. Жодного разу в своїй історії наша команда не проводила офіційний матч взимку на своєму полі.
Ми розпочали підготовку до поєдинку 9 лютого. Того дня на полі було рівно 20 сантиметрів снігу й температура становила 16 градусів нижче нуля. Ми звернулися до вболівальників та усіх небайдужих із проханням допомогти в розчищенні арени від снігу. Задіяли також і техніку, але на поле важку техніку не випускали. Тож довелося весь цей пласт, а це більше ніж півтори тисячі кубометрів снігу, розчищати вручну. На жаль, не всі, на кого ми сподівалися, відгукнулися. Але, тим не менш, хочу висловити свою величезну подяку всім працівникам клубу, командам U-21, U-19, молодим вихованцям Академії. Особлива вдячність простим уболівальникам, які самостійно прийшли та першими надали допомогу клубу – Івану Сідалковському, Василю Беліченку, Ростиславу Катериничу, Євгену Савранському, тренерам і спортсменам обласної федерації легкої атлетики, СДЮШОР-2, ультрас групи IronStar, нашим «сусідам» – 3-ому окремому полку спеціального призначення.

– Дійсно, різниця за два тижні відчутна – допомогла й погода?
– Так, безумовно, відлига «прийшла на виручку». Але ми не дуже сподівалися на таку ідеальну, як для лютого, погоду. Тож за декілька днів до матчу на повну потужність включили підігрів поля та вкрили газон захисною плівкою. Багато хто не вірив, що можливо в такий короткий термін підготувати поле. Невідомо звідки взялися розмови про ймовірне перенесення матчу в інше місто, але ми були впевнені у власних силах, і використали всі можливі засоби, щоб підготувати арену на гідному рівні. І вже сьогодні команда провела передігрове тренування на основному полі.

– Сподіваєтеся на підтримку кропивницьких уболівальників?
– Дуже б хотілося, щоб прихильники «Зірки» завтра прийшли і підтримали наших футболістів. Ми розуміємо, що погода не дуже футбольна, але час поєдинку вибраний оптимально для лютого, тож маємо надію, що в останню неділю зими о 14.00. вболівальники завітають на стадіон.

2017-02-25-6

Поширити:

Залишити коментар:

коментар