На Кіровоградщині поліція виявила у чоловіка стратегічний запас канабісу

ілюстрація

Олександрійські поліцейські виявили у місцевого жителя «запаси» коноплі.

Про це повідомили у Олександрійському районному відділенні Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області.

32-річний мешканець Олександрійського району займався заготівлею наркотичного засобу, висушуючи та подрібнюючи нарковмісні рослини. Як пояснив громадянин, речовину він зберігав для власного вживання.

Планам зловмисника у подальшому насолодитися чималою кількістю «зілля» завадили поліцейські.

Під час відпрацювання території обслуговування дільничний офіцер поліції отримав інформацію про те, що місцевий мешканець зберігає наркотичну речовину.

«У результаті проведення санкціонованого обшуку, в будинку та на горищі господарської будівлі раніше судимого 32-річного чоловіка, працівники поліції виявили і вилучили 4 паперові згортки та 2 банки з-під кави з подрібненою речовиною рослинного походження, а також 15 висушених рослин, схожих на коноплю. У домоволодінні зберігав громадянин і саморобний пристрій для вживання наркотичних засобів», – розповів начальник Олександрійського районного відділення поліції Олександр Кодак.

1

2

Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). За такі дії зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар