Кропивницьким школярам розповідали про права людини

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 23 лютого, на базі Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва у рамках правового лекторію «Молодь і право» відбувся черговий правопросвітницький захід із елементами діалогу та тренінгу «Знай та реалізовуй свої права».

Повідомляє сайт ГТУЮ у Кіровоградській області.

У зустрічі, яку  провела головний спеціаліст правового відділу ГТУЮ у Кіровоградській області Віра Піскун, взяли участь школярі шостого класу Кіровоградського обласного комплексу  гімназії-інтернат – школи мистецтв.

«Права людини – це норми суспільного життя, без яких ми сьогодні не зможемо жити як цивілізовані люди. Знати свої права – важливо, адже якщо ти – обізнаний, значить, захищений», – відзначила Віра Піскун.

У рамках заходу школярам було запропоновано виконати тематичні вправи з метою розуміння важливості й необхідності дотримання прав людини та формування правильних рішень у складних життєвих ситуаціях у правовому полі.

5Q0DJVe7YMk Dd95sKPef1A

Поширити:

Залишити коментар:

коментар