Кропивницькі журналісти вимагають від міськради працювати відкрито

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кропивницькі журналісти вимагають від міського голови виконання Постанови КМУ щодо оприлюднення відкритих даних. Сьогодні, 21 лютого, перед депутатами міської ради виступив кропивницький журналіст, керівник ГО “Центр медіарозслідувань”Прозоро” Павло Лісниченко.


Він озвучив для депутатів прохання посприяти у вирішенні проблеми порушення міською радою Постанови №835 від 21 жовтня 2015 р. “Про затвердження Положення про набори даних, які підлягають оприлюднення у формі відкритих даних”.

Зокрема, Павло Лісниченко наголосив, що згідно цієї постанови Кабміну на офіційному сайті міськради має бути оприлюднено величезний масив відкритих даних щодо держреєстрів, рішень та розпоряджень міської ради щодо комунальної власності та реєстр земельних ділянок.

За словами журналіста, медійна спільнота очікувала, що ситуація зміниться із запуском нового сайту міськради, але він змінився лише зовні.

Учора, 20 лютого, Павло Лісниченко зареєстрував офіційне звернення до міського голови під яким підписалися понад 30 представників ЗМІ Кропивницького.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар