Із кропивницькими перевізниками розриватимуть угоди за три порушення умов договору

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Олександр Вергун

Зафіксувавши більше трьох порушень умов договору перевізником, міська влада має право розірвати з ним угоду в односторонньому порядку.

Про це сьогодні, 21 лютого, під час прес-конференції у міськраді повідомив начальник управління транспорту Олександр Вергун.

Виявивши порушення будь-який громадянин має змогу звернутись зі скаргою до міської ради або управління транспорту безпосередньо.

Проте процедура фіксації порушення умов договору передбачає попередження перевізника, що його буде перевіряти комісія. Тобто три доби після скарги, які виділені на роботу комісії, перевізник може вдатися до штучного створення сприятливої ситуації на маршруті.

Проте начальник управління транспорту наполягає на тому, щоб люди звертались зі скаргами на кожне порушення.

Поскаржитись щодо незадовільної роботи транспорту кропивничани можуть у 316 та 303 кабінетах, або за номером телефону 24-58-98.

“Кожна скарга, яка надходить до управління транспорту, опрацьовується з перевізником. Ми викликаємо керівника підприємства і кожна скарга розглядається безпосередньо з ним”, – розповів начальник управління транспорту.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар