Нові тарифи за проїзд у Світловодську: обурена громада позиватиметься до суду

скріншот із відео засідання міськвиконкому в Світловодську

17 лютого, у Світловодську, зібрався оновлений міськвиконком і проголосував за підвищення тарифу на проїзд по місту до 4,5 грн, а до смт Власівка – 5,75 грн. Таке рішення підтримали 9 з 13 депутатів на чолі з міським головою Валентином Козярчуком.

Про це повідомляє інтернет-видання “Світловодськ”.

Депутати вирішили встановили тарифи на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в режимі маршрутного таксі. За маршрутами №2, 2а, 5, 9, 11, 12, 14, 23, 24 — 4,50 грн.;№7 — 5,75 грн.

Обурені представники громадськості, які були присутні на засіданні і виступали проти затвердження тарифів, планують позиватися до суду.

Нагадаємо, що в Світловодську приватні перевізники беруть плату за проїзд у маршрутних таксі міста у розмірі 5 грн замість визначених 3,50 грн. Зміна вартості проїзду не була погоджена міською владою. А перевізники “переобладнали” свої маршрутні таксі у транспорт “спеціального перевезення”. Для “безболісного” впровадження нових тарифів, перевізники садять “підставних” людей у маршрутки.

Також днями співробітники управління Укртрансбезпеки міста Кропивницький здійснили перевірку маршрутних перевізників міста, в ході якої виявили численні порушення умов перевезень пасажирів.

1487351166_vykonkom-svitlovodsk-05 1487351188_vykonkom-svitlovodsk-02

Підвищення вартості проїзду по-світловодськи: “переобладнаний” транспорт та актори в маршрутках

У Світловодську виявили численні порушення умов перевезень пасажирів

Поширити:

Залишити коментар:

коментар