Видалення новоутворень на статевих органах

Естетика інтимної зони часто є причиною занепокоєння у дівчат і жінок. Новоутворення на статевих органах викликають незадоволеність своєю інтимною зовнішністю. Втім, аналогічні проблеми турбують і чоловіків, що стежать за своїм тілом.

Головне ускладнення при таких патологіях – це ризик травматизму новоутворень спідньою білизною, внаслідок чого може статися кровотеча, інфікування відкритих пошкоджень шкіри. Визначити новоутворення нескладно, набагато складніше їх розпізнати і вибрати результативний курс лікування. Рішення цих завдань – в компетенції досвідчених і кваліфікованих лікарів – дерматологів.

Людям, що виявили у себе в інтимній зоні новоутворення, не варто відразу ж впадати у відчай, беручи дані симптоми за прояви онкології. Причиною їх появи зазвичай є  вірус папіломи людини. Це інфекційній збудник, який проникає в глибинні тканини статевих органів, де знаходить для себе комфортні умови  розмноження і життєдіяльності.

У сучасній дерматології для позбавлення від новоутворень статевих органів застосовується продуктивний метод – радіохвильова терапія тканин. Лікарі медичного центру «ДокторПРО» проводять успішне видалення поверхневих новоутворень саме за допомогою цього методу.

Лікарі наголошують, що ні за яких обставин не можна застосовувати методи народної медицини і самостійне лікування без попередньої діагностики та консультації дерматолога! Це може призвести до непередбачуваних наслідків, спровокувати прогресування хвороби і стати причиною того, що подальше лікування стане малоефективним.

Лікар дерматолог призначає необхідні діагностичні дослідження, на основі яких визначається курс лікування.  А ефективне видалення новоутворень поєднується з комплексною терапією, включаючи прийом противірусних препаратів.

Якщо Вам не байдуже стан органів інтимної зони, запишіться до дерматолога в медичному центрі «ДокторПРО», та отримайте компетентну допомогу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар