Кропивницька установа виконання покарань шукала фахівців на міні-ярмарку вакансій

У Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій, який організований з метою оперативного укомплектування вакансій для Державної установи «Кропивницька установа виконання покарань (№14)».

На захід запрошено 21 особу, яким були запропоновані вакансії за професіями: інспектор, фельдшер, технік з обслуговування інженерно-технічних засобів охорони.

У рамках заходу начальник відділу кадрів Роман Гупалюк презентував установу та розповів про специфіку її діяльності, вимоги, умови праці, пільги та соціальні гарантії, встановлені для працівників, які займають відповідні посади.

З претендентами на заявлені вакансії були проведені індивідуальні співбесіди з метою визначення їхніх професійних якостей, за результатами яких 4 особи отримали направлення для подальшого працевлаштування в даній установі, ще двоє виявили зацікавленість та отримали запрошення для ознайомлення з безпосереднім місцем роботи.

Крім того, цього дня представники установи та фахівці міськрайонного центру зайнятості обговорили питання подальшої співпраці щодо задоволення кадрових потреб роботодавців а також ознайомили з послугами, які надає служба зайнятості роботодавцям.

IMG_20170209_100159

За матеріалами Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості

Поширити:

Залишити коментар:

коментар