Дух померлого вбивці-сатаніста Шипуліна після смерті намагався виконати контракт з дияволом і вбити своїх дітей – екстрасенси

Сергій Шипулін у залі суду / фото: Валерій Лебідь

Ясновидиці проекту телеканалу СТБ “Слідство ведуть екстрасенси” з’ясували, що дух померлого у СІЗО кропивничанина Сергія Шипуліна, який торік через контракт з дияволом у власному гаражі убив і розчленував 8-річну дитину, намагається завершити виконання договір з сатаною і вбити своїх двох дітей.

Учасниць “Битви екстрасенсів” Ярославу Федорову та Жанну Шулакову у Кропивницький запросила вдова Сергія Шипуліна Анна Горбенко, яка переконана, що її та двох синів намагається звести зі світу якась потойбічна сила.

Під час спроби розібратись у цій ситуації екстрасенси з’ясували страшні обставини смерті чоловіка Анни Сергія Шипуліна.

Нагадаємо, 8 квітня 2016 року, поки тато з мамою гостювали за столом у дворі приватного будинку, їх кум Сергій Шипулін у власному гаражі вбив і розчленував 8-річну похресницю.

Куми з донькою Софійкою гостювали у вбивці, адже навіть не підозрювали про наміри Шипуліна. Чоловіки заледве встигли перехилити кілька чарок горілки, як Сергій раптом вирішив покататися з Софійкою на велосипеді у подвір’ї власного будинку.

Невдовзі він повернувся із закривавленими руками, пояснюючи це тим, що зарізав нутрію. Він схопив кілька пакетів і знову вийшов. За якийсь час гості пішли на пошуки господаря власної доньки, яку щось довго не було чути. Дитину в гаражі знайшла мама: в пакеті з жахом впізнала розчленоване тіло своєї дитини.

Поліція знайшла в будинку Сергія заплічник, наповнений блокнотами з сатанинськими записами. Виявляється, чоловік підписав договір з Сатаною до 2066 року. До цього часу він зобов’язався вбити кількох людей, а з настанням 2066-го – себе. Для жертвоприношення Сатані Шипулін вибрав трьох дітей: Софійку, і двох своїх синів.

Сатаніст втік, змусивши поліцію попередити в місті всіх водіїв маршруток, таксистів та перекрити виїзди з міста. Вбивця мав при собі ніж, ймовірно, міг вчинити новий злочин, бо вважав, що ніж набирає силу з кожним вбивством. Але злочинець о другій ночі повернувся додому, де на нього вже чекали поліцейські. Їм довелося стріляти, бо Сергій чинив правоохоронцям опір.

У ніч з 19 на 20 квітня у СІЗО Сергій Шипулін помер від приступу гострої ішемічної серцевої недостатності.

У випуску програми “Слідство ведуть екстрасенси” ясновидиці наголосили, що контракт з сатаною не має зворотньої дії. Тому, за словами екстрасенсів, дух померлого сатаніста має прийти і вбити двох своїх синів, а перед цим – позбутися їхньої матері, аби не заважала виконати умови контракту.

Чи допомогли Ярослава Федорова та Жанна Шулакова вдові вбивці, який підписав контракт з дияволом, дивіться у випуску передачі “Слідство ведуть екстрасенси” від 12 лютого 2017 року.

Кіровоградський підприємець уклав угоду з дияволом і вбив дитину (ВІДЕО)

У Кіровограді поховали дівчинку, яку вбив хрещений батько-сатаніст (ВІДЕО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар