За неприбраний сніг та непосипані дороги цієї зими у Кропивницькому було складено 246 протоколів

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Цієї зими спецінспекція Кропивницького склала втричі більше протоколів за недотримання правил благоустрою ніж минулої. Зокрема, за неприбраний сніг та не посипані дороги було складено 246 протоколів.

Про це сьогодні, 15 лютого, розповів начальник спеціалізованої інспекції міськради Кропивницького Андрій Максюта  під час звіту виконаної роботи у 2016-2017 рр.
За словами головного спецінспектора міста, у 2016 році за порушення правил благоустрою було складено 1779 протоколів, 794 з яких було передано на розгляд адмінкомісії міськради, решту – на розгляд комісій райрад.
 
Для порівняння Андрій Максюта озвучив кількість протоколів складених за неприбирання снігу, наледнів та непосипку доріг і тротуарів за зимовий період минулого і цього року:
“За зиму 2015-2016 року було складено 79 протоколів, а цієї зими вже 246, 55 з яких – у лютому”.
За минулий рік спецінспекцією також складено 64 протоколи за незаконне знесення зелених насаджень, 89 протоколів за проведення незаконних будівельних робіт, 37 протоколів за викидання сміття у невстановлених місцях та 245 протоколів за непокіс трави.
“Спільно з управлінням торгівлі міськради у 2016 році ми провели 52 рейди під час яких склали 668 протоколів за порушення правил благоустрою та несанкціоновану торгівлю”, – розповів Андрій Максюта.
Начальник спецінспекції продемонстрував журналістам світлини найрезонансніших об’єктів з порушеннями, які відомству вдалося припинити.
16650791_1258247800917533_528708346_o
 
Особливу увагу Андрій Максюта зосередив на жахливому стані центрального скверу. За час його роботи там вже облагородили дошку об’яв і прибрали дві незаконні металеві конструкції.
“За час моєї роботи ми будемо мати облаштований центральний сквер. Я обіцяю”, – наголосив Максюта.
Головний спецінспектор міста зазначив, що правила благоустрою порушують не тільки підприємці, а й звичайні містяни – зафіксовано безліч випадків несанкціонованого викидання сміття. Також після виконання будівельних чи ремонтних робіт не прибирають територію підрядники, тощо.
 
Начальник спецінспекції наголосив, що його відомство не припинятиме своєї активної діяльності, а особисто він докладе максимум зусиль для цього.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар