На Кіровоградщині скасовано містобудівні умови та обмеження щодо забудови

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Управлінням Державної архітектурно-будівельної інспекції у Кіровоградській області перевірено діяльність відділу регіонального розвитку, містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства Новомиргородської райдержадміністрації.

У ході перевірки виявлено, що містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки по вул. Перемоги, 2 у м. Новомиргород видані зі значними порушеннями. На ділянці, що розташована на території бази технічного обслуговування автомобілів, передбачалась реконструкція господарської будівлі для розміщення сауни з басейном та залу для шейпінгу.

Разом з тим, у інформаційній довідці з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та Реєстру прав власності на нерухоме майно, Державного реєстру Іпотек, Єдиного реєстру заборон відчуження об’єктів нерухомого майна зазначено інше цільове призначення земельної ділянки – розміщення магазину.

Крім того, у виданих містобудівних умовах і обмеженнях не вказано наявну містобудівну документацію, відповідно до якої їх видано, не засвідчені в установленому порядку копії документів про право власності (користування) земельною ділянкою, не відповідає дійсності інформація про замовника виконання будівельних робіт.

На підставі виявлених порушень Держархбудінспекцією скасовано містобудівні умови і обмеження щодо забудови зазначеної ділянки.

Прес-служба ДАБІ України

Поширити:

Залишити коментар:

коментар