Працівники реорганізованого пологового будинку №2 вийдуть на нову роботу 16 лютого

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Наказом управління охорони здоров’я Кіровоградської міської ради з 9 лютого 2017 року припинено госпіталізацію жінок у відділення пологового будинку № 2 ім. «Святої Анни». На нове робоче місце у пологовому будинку № 1 працівники реорганізованого пологового будинку зможуть вийти з 16 лютого.
Наказ управління був виданий відповідно до рішення міської ради від 17 листопада 2016 року № 692 « Про оптимізацію мережі лікувально – профілактичних закладів комунальної власності м. Кропивницького та реорганізацію пологового будинку № 2 ім. «Святої Анни» шляхом приєднання до пологового будинку № 1», а також з метою упорядкування надання стаціонарної медичної допомоги жіночому населенню.
Про це сьогодні, 13 лютого, повідомили на сайті Управління охорони здоров’я КМР.
Починаючи з 9 лютого жінок з акушерською патологією і для родорозрішення направлятимуть для планового лікування в пологовий будинок № 1. Жінки з ургентною гінекологічною патологією тимчасово до 20.02.17 направлятимуться для госпіталізації в КЗ «Кіровоградська міська лікарня швидкої медичної допомоги». Усім забезпечено надання якісної кваліфікованої медичної допомоги.
На нове робоче місце у пологовому будинку № 1 працівники реорганізованого пологового будинку зможуть вийти з 16 лютого. Вони без перерв будуть забезпечені заробітною платою.
На території пологового будинку № 2 ім. Св. Анни і надалі працюватиме жіноча консультація № 3. У решті приміщень, як і планувалось попередньо, функціонуватиме міська лікарня № 2 з відділенням гемодіалізу. Заклад запрацює після прийняття відповідного рішення міською радою.
На базі пологового будинку № 1 працюватиме перинатальний центр ІІ рівня Завдяки відкриттю закладу буде суттєво покращено рівень надання акушерсько-гінекологічної допомоги жіночому та дитячому населенню м. Кропивницького.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар