Екс-наставник кропивницької «Зірки» отримав найвищу тренерську ліцензію

Фото footboom.com

Сьогодні, в Києві, Сергій Лавриненко та безліч інших легендарних постатей офіційно отримали тренерські ліцензії категорії «PRO».

Про це повідомляє “SportРепортер”.

Дипломи новоспеченим фахівцям у ході урочистої церемонії, яка пройшла у Будинку футболу, вручив перший віце-президент Федерації футболу України Вадим Костюченко.

Фото ФФУ

Вітаючи новоспечених спеціалістів, перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко, побажав тренерам у майбутньому на найвищому рівні застосувати знання, здобуті в Україні, подякувавши УЄФА та національним футбольним асоціаціям Європи за довіру до нашої країни.

“У першу чергу, хочу привітати вас у Будинку футболу, передати найщиріші вітання та найкращі побажання від президента Федерації футболу України Андрія Павелка. Хочу подякувати нашим колегам та партнерам з УЄФА за надану нам довіру у проведенні навчання за програмою «PRO»-диплом, а також за підтримку нашої заявки на проведення фіналу Ліги чемпіонів сезону-2017/2018 у Києві, — відзначив Вадим Костюченко. — Дякую керівникам національних федерацій, які підтримали вас і відправили на навчання до України. Диплом, який ви отримали, дозволяє працювати у 55 країнах світу. Хочу побажати, щоб кожен із вас у власній країні знайшов можливості застосовувати знання, які ви отримали в Україні. Причому, на найвищому рівні. Сподіваюсь, у вас все буде добре. Хочу побажати успіхів у вашій подальшій тренерській кар’єрі, перемог та відсутності травм у ваших майбутніх підопічних”.

Фото ФФУ

Привітав випускників курсів і голова Всеукраїнського об’єднання тренерів з футболу, заслужений тренер України Микола Павлов.

“Мені дуже приємно сьогодні бути тут, — відзначив Микола Павлов. – Серед вас уже є спеціалісти, які працюють з командами Прем’єр-ліги. Сподіваюсь, що і решта сьогоднішніх випускників також незабаром отримають таку можливість. У кожного тренера в кар’єрі буває шанс, сподіваюсь, що хлопці з цього випуску його не втратять. А ми – представники старшого покоління – будемо радіти за вас та гордитися вашими успіхами. І, звісно ж, переживати. Хочу подякувати Федерації футболу України, котра завжди приділяла і приділяє максимум уваги вихованню нових тренерських кадрів. У вас зараз є більше можливостей, ніж у нашого покоління, тож хочу побажати вам успіхів та перемог”.

Список тренерів, які завершили курси за програмою «PRO»-диплом УЄФА:

1. Самір Алієв
2. Андрій Аніщенко
3. Олександр Бабич
4. Олег Бойчишин
5. Андрій Демченко
6. Ігор Дуляй
7. Роман Кожуховський
8. Дмитро Колодін
9. Валерій Кривенцов
10. Сергій Куянов
11. Сергій Лавриненко
12. Маріуш Левандовські
13. Деніс Люкенс
14. Володимир Мазяр
15. Ельбрус Маммадов
16. Мілан Обрадовіч
17. Геннадій Приходько
18. Любош Райтер
19. Роман Санжар
20. Даріо Срна
21. Ігор Столовицький
22. Анатолій Тимощук
23. Костянтин Фролов
24. Володимир Циткін
25. Олександр Штелін

Поширити:

Залишити коментар:

коментар