У Кропивницькому спецкомісія оцінюватиме корупційні ризики в ОДА

Очільник області Сергій Кузьменко доручив підготувати проект розпорядження про утворення комісії з оцінки корупційних ризиків в апараті та структурних підрозділах ОДА.

Про це повідомляють на сайті Кіровоградської ОДА.

Відповідно до розпорядження голови Кіровоградської ОДА від 7 лютого 2017 року № 56-р “Про оцінку корупційних ризиків” сектору взаємодії з правоохоронними органами, з питань запобігання та виявлення корупції апарату ОДА доручено підготувати проект розпорядження про утворення комісії з оцінки корупційних ризиків в апарату та структурних підрозділах та з питань підготовки антикорупційної програми ОДА та затвердження Положення про неї.

До складу комісії мають входити працівники структурних підрозділів ОДА та, за згодою, представники громадськості, експерти, які володіють знаннями про внутрішнє і зовнішнє середовище ОДА та мають досвід роботи у сфері її діяльності.

Пропозиції до складу комісії просимо направляти на електронну пошту сектору взаємодії з правоохоронними органами, з питань запобігання та виявлення корупції апарату ОДА – pravo@kr-admin.gov.ua. Консультації за тел. 24 39 77.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар