Управління юстиції пропонує закоханим публічно освідчитися у своїх почуттях

Ілюстрація сайту antalya-concierge.com

Напередодні 14 лютого – Дня усіх закоханих – обласне управління юстиції запрошує усіх бажаючих публічно освідчитися у своїх почуттях безпосередньо у стінах міського або районного відділів державної реєстрації актів цивільного стану.

Про це повідомляє Головне управління юстиції у Кіровоградській області.

«Є безліч варіантів того, як оригінально зробити пропозицію руки й серця коханій. Якщо ж ви бажаєте приємно здивувати свою обраницю, влаштуйте для неї обряд заручин у стінах відділу ДРАЦС або в форматі урочистої виїзної церемонії. Можете бути впевненим у тому, що після такого вчинку вам не відмовить навіть найвибагливіша дівчина», – відзначив начальник Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області Вадим Гуцул.

Обласний орган юстиції залюбки розділить з вами один із найважливіших днів у вашому житті і допоможе зробити його у дійсності незабутнім. Більш того, спеціалісти районних відділів ДРАЦС візьмуть на себе всі турботи, пов’язані з організацією найочікуванішої і найсинтиментальнішої події у вашому житті – урочистого освідчення в коханні. Відтак романтична подія може бути проведена з дотриманням колоритних українських традицій або ж останніх європейських тенденцій. Усе залежить від вашого бажання, яке обов’язково буде виконаним.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар