Поліцейські Кропивницького готові забезпечувати публічний порядок у період футбольного сезону

Керівництво Кропивницького відділу поліції та інших силових відомств разом із представниками футбольного клубу «Зірка» обговорили першочергові заходи безпеки під час проведення футбольних матчів в обласному центрі.

У ході зустрічі було прийнято рішення посилити профілактичну роботу в тісній взаємодії з іншими службами міста. Зокрема, щодо надання роз’яснення футбольним вболівальникам про необхідність дотримуватись правил поведінки на території спортивної споруди та не порушувати публічний порядок. Адже попередити правопорушення набагато ефективніше, ніж боротися з його наслідками.

«Працюючи єдиною командою, ми повинні створити належні умови для безпечного перебування громадян на стадіоні під час проведення футбольних матчів», – наголосив керівник підрозділу Дмитро Авдієнко.

Для забезпечення публічної безпеки і порядку будуть залучатися працівники Кропивницького відділу поліції, роти поліції особливого призначення, патрульної поліції, батальйону патрульної служби особливого призначення «Святослав» та поліції охорони.

1 (33) 2 (28) 3 (20)

За матеріалами Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар