За демонстрацію російського пропагандистського ролику на уроці вчительку кропивницької гімназії покарали доганою

Вчительку кропивницької Гімназії ім. Т. Г. Шевченка Ліну Шеховцову, яка на уроці Природознавства продемонструвала дітям 5-го класу пропагандистський ролик російського проекту “Жить.РФ”, покарали доганою.

Про це Першій електронній повідомила начальник упраління освіти міської ради Лариса Костенко.

“Її буде притягнено до дисциплінарної відповідальності. Там зараз доопрацьовуються документи. У нас є два види стягнення – догана і звільнення. Їй буде винесено догану”, – розповіла телефоном очільниця управління освіти.

Нагадаємо, Вчителька кропивницької Гімназії ім. Т. Г. Шевченка Ліна Шеховцова на уроці Природознавства продемонструвала дітям 5-го класу пропагандистський ролик російського проекту “Жить.РФ”. Як пояснила педагог, вона не переслідувала ніяких пропагандистських намірів, а цим відео вона хотіла показати дітям цінність життя, адже між деякими учнями класу виник конфлікт.

На перший погляд відеокліп проекту “Жить.РФ” дійсно виглядає, як заклик допомогти всім, хто знаходиться в складній ситуації і переживає непрості моменти життя, та подолати біль, знайти сенс жити, знову знайти надію. Саме таке значення, за даними сайту проекту, автори вклали у відео.

Але, як це часто буває в сусідній державі-агресорі, під соусом благих намірів подається пропаганда “руського міра”.

Вчителька кропивницької гімназії намагалася примирити дітей за допомогою російського пропагандистського ролику

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до За демонстрацію російського пропагандистського ролику на уроці вчительку кропивницької гімназії покарали доганою

  1. Слава Богу,все обошлось для учительницы.

Коментарі заборонені.