Матері загиблого АТОвця з Кіровоградщини видали документи на землю

Учора, 7 лютого, начальник Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області Ігор Зінченко зустрівся з представниками громадських організацій учасників АТО Маловисківського району, де розглянули питання отримання земельних ділянок військовим. Зокрема, дозвіл на розроблення документації із землеустрою отримала Марина Сімонова зі Смоліного, мати загиблого в зоні АТО солдата Олександра Сімонова.

Так, від часу запровадження ініціативи Урядом на сьогодні у районі учасники АТО вже завершили процес оформлення у власність 177 земельних ділянок. Проекти землеустрою затверджені на ділянки загальною площею майже 300 гектарів. Окрім цього, військові отримали майже 450 дозволів на розроблення проектів землеустрою для відведення земельних наділів. Після завершення процедури оформлення земельних ділянок військові на території району отримають у власність землі загальною площею більше 725 гектарів.

Також у ході зустрічі вручено накази про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою тим мешканцям району, які зі зброєю в руках відстоювали та відстоюють незалежність нашої держави. Загалом 7 лютого було видано 15 таких документів на землю.

Зокрема, дозвіл на розроблення документації із землеустрою отримала Марина Сімонова зі Смоліного, мати загиблого Олександра Сімонова, солдата, командира бойової машини, командира 3-го відділення 1-го взводу 4-ї роти 2-го механізованого батальйону 54-ї окремої механізованої бригади.

Хлопець свого часу закінчив Смолінську школу, навчався у Кіровоградському вищому професійному училищі № 4 за професією електрогазозварника. Захоплювався футболом, був голкіпером у команді «Шахтар» (Смоліне). В травні 2013 року був призваний на строкову службу, з 26 грудня 2014 продовжив військову службу за контрактом. 23-річний смолінчанин загинув у ніч 14 жовтня 2016 року поблизу села Троїцьке (Попаснянський район) Луганської області внаслідок кульового поранення у голову.

DSC01689 DSC01691 DSC01690

За матеріалами прес-служби ГУ Держгеокадастру у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар