Освітяни Кропивницького підтримали флешмоб 22 Pushup Challenge

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 7 лютого, у спортивній залі ЗОШ №6 вчителі фізичної культури з усіх шкіл Кропивницького на чолі із начальником управління освіти міської ради Ларисою Костенко приєдналися до флешмобу 22 Pushup Challenge.

Повідомляє сайт міськради.

Флешмоб 22 Pushup Challenge стрімко набирає популярності в Україні. Його мета – підтримати ветеранів АТО, які страждають від посттравматичного синдрому, а також популяризувати здоровий спосіб життя серед населення. Суть акції полягає у тому, що її учасники протягом 22 днів віджимаються 22 рази і роблять відеозапис, який викладають в мережу інтернет. Після цього естафету передають далі.

– Цією акцією ми хочемо підтвердити, що кропивницькі освітяни підтримують українських військових, а також активно виступають за здоровий спосіб життя, – наголосила Лариса Костенко. – Ми слідкували за флешмобом через мережу інтернет і коли нам передали естафету – прийняли виклик. А естафету передали усім закладам освіти Кропивницького.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар