У лютому в Світловодську відбудуться три мітинги пам’яті загиблих земляків

Сьогодні, 7 лютого, у Світловодську провели засідання організаційного комітету, на якому обговорили дати проведення планових заходів у поточному місяці. Так, у лютому, в Світловодську планують провести вшанувальний мітинг до дня пам’яті Вадима Бойка, мітинг до Дня виведення радянський військ з Афганістану, та мітинг до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні.

Про це повідомляє сайт Світловодської міської ради.

14 лютого, о десятій годині ранку біля меморіальної дошки Вадиму Бойку (перехрестя вулиць Героїв України та Вадима Бойка), відбудеться мітинг-реквієм та покладання квітів. Вадим Бойко – був яскравою особистістю, зіркою тележурналістики наприкінці 80-х та початку 90-х, відкритий та талановитий політик, депутат Верховної Ради України (1990-1992 р.). Життя Вадима Бойка обірвалося у 1992 році. Прокуратура неодноразово відкривала та закривала справу трагічної гибелі пана Вадима, у зв’язку з тим, що осіб причетних до смерті нашого земляка, так і не було встановлено. На території міста Вадиму Бойку встановлену меморіальну дошку, як свідчення того, що пам’ять про цю людину і допоки живе у наших серцях.

15 лютого о десятій годині відбудеться вшанувальний мітинг до річниці виводу радянський військ з Афганістану. Традиційно захід буде проводитись біля міськрайонного Пам’ятного знаку воїнам-інтернаціоналістам, на розі вулиць Павлова та Вадима Бойка у місті Світловодську. Після офіційної частини заходу, бажаючі зможуть відвідати могили загиблих афганців у місті Світловодську та селищі Власівка.

20 лютого о дев’ятій годині ранку, на Центральній площі міста, відбудеться мітинг-реквієм до Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні з покладанням квітів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар