У Кропивницькому розвіюватимуть міфи про “людську природу”

Ілюстрація obzervr.com

Завтра, 8 лютого, о 15:30 у приміщенні Кіровоградського обласного ЦДЮТ відбудеться безкоштовний показ документального фільму “Вибір за нами”. Організаторами заходу виступають ГО “Let’s do it, Ukraine” і ГО “Центр”.


Фільм “Вибір за нами” досліджує причини нашого способу дій з метою розвіяти міф про «людську природу» і показати, як середовище формує поведінку. Ви також побачите, як наші цінності і поведінка нав’язуються нам громадськими інститутами, як зжила себе грошова система, і наскільки вона неефективна для задоволення потреб людини.

“Ми вважаємо, що варто дивитись такі фільми разом, задля того, щоб мати можливість обговорити свої враження у колі тих, хто ризикує знати більше. Тому запрошуємо усіх охочих долучитись до нашої гонитви за новими знаннями. Обіцяємо також дружню атмосферу, м’які пуфи і смачний чай.” – Євгенія Ткаченко , координатор ГО “Let’s do it, Ukraine” у Кіровоградській області.

Показ відбудеться 8 лютого о 15:30 у приміщенні Кіровоградського обласного ЦДЮТ. Аудиторія 101 – Волонтерський центр. Довідки за телефоном 095-31-85-129 Євгенія.

Vibir_za_toboyu_12

Поширити:

Залишити коментар:

коментар