У Кропивницькому юні гандболісти відкрили новий спортивний сезон

У Кропивницькому пройшли ігри відкритого Кубку КДЮСШ № 2 з гандболу серед юнаків та дівчат 2006 року народження.

Про це повідомляє сайт Кіровоградської міської ради.

Турнір став першим офіційним стартом для гандболістів цієї вікової категорії, тому хвилювань вистачало як у спортсменів, так і в їхніх батьків, які прийшли вболівати за своїх дітей.

Всі матчі в обох підгрупах виявилися дуже напруженими. У дівчат місця визначилися лише після підрахунку кращої різниці між забитими та пропущеними м’ячами між трьома командами: після закінчення ігор всі три команди мали однакову кількість заробленних очок. Третє місце посіла команда ЗОШ №20 (тренер Данилова Л.В.), друге місце команда ЗОШ №17 і перше команда ЗОШ №18 (тренер Крохмаль С.О.).

У хлопців друге місце теж визначалося після підрахунку різниці між забитими та пропущеними м’ячами між командами Знам’янської ДЮСШ (тренер М. Лежненко) та команди з 20 -ї школи (тренер Сергій Чепурний). Перемога в підрахунку була за Знам’янчанами, вони і стали срібними призерами. Перемогу в змаганнях здобула найбільш досвідчена команда – збірна ЗОШ №17 та ЗОШ №18 (тренер Анастасія Кононенко).

Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а також отримали солодощі від обласної федерації гандболу. Цей старт був підготовчим до ігор чемпіонату області , який відбудеться навесні в нашому місті.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар