Кропивничан запрошують прийти на донорську акцію «50 відтінків червоного»

Ілюстрація pozvonochnik.info

Мешканців Кропивницького, яким у житті не вистачає гострих відчуттів, запрошують взяти участь у донорській акції «50 відтінків червоного», присвяченій Дню закоханих.

Організаторами акції виступають активісти регіонального осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Фундація регіональних ініціатив».

«Це черговий всеукраїнський тиждень донорства, який ми проводимо в нашому місті вже вп’яте. Донорство – справа відповідальна та надзвичайно корисна. Не тільки можна оновити свою кров, а й допомогти тому, хто дійсно потребує допомоги. Бійці АТО, хворі на рак, жінки після пологів – всі вони мають потребу в донорській крові. Тим паче, зараз почастішали оголошення з проханням про допомогу в донорській крові хворим на рак діткам. Тому закликаємо усіх небайдужих долучитися до цієї благородної справи. Зайвої крові ніколи не буває», – розповіла координатор акції Євгенія Аркушина.

Прийом крові відбуватиметься в обласній лікарні (просп. Університетський, 2/5) з 10:00 до 12:00. На вході потенційних донорів чекатимуть організатори, які супроводжуватимуть їх під час здачі крові.

Акція триватиме тиждень – з 20 по 24 лютого. Аби взяти у ній участь, треба заздалегідь заповнити анкету https://goo.gl/wS5hbs

Офіційна група заходу https://vk.com/red_fri_shades

Детальна інформація за телефоном (095) 904-89-98 або (096) 411-22-93 (Євгенія).

За чотири хвилі всеукраїнської донорської акції «Допомогти може кожен» 160 жителів Кропивницького стали донорами. Всього вони здали більше 80 літрів крові в обласній лікарні на потреби хворих. Окрім того, активісти сформували базу донорів, які за потреби можуть негайно прийти на допомогу.

50 відтінків червоного від ФРІ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар