Мистецтво рятує життя: у Кропивницькому стартував благодійний аукціон для дівчини, хворої на рак

Одна з робіт Тетяни Стороженко

У Кропивницькому художниця Тетяна Стороженко започаткувала благодійний аукціон “Життя для Оксанки”, який має на меті врятувати життя молодій дівчині Оксані Химчак, що хворіє на рак. Загальна сума лікування становить 150 000 грн.

Минулого року завдяки аукціону #життядляоксанки було зібрано 4 тисячі гривень. Дівчина вже встигла перенести 4 курси хіміотерапії, але цього не достатньо. Наразі зібрано половина необхідної суми для лікування, залишилося зібрати ще 70 тисяч гривень, які для Оксани є непідйомними.

Дві талановиті кропивницькі майстрині Тетяна Стороженко та Анна Аджамська започатковують благодійний аукціон із продажу своїх картин. Всі виручені кошти підуть на лікування Оксани Химчак.

Аукціон триватиме до 20:00 12 лютого.

“Любов усюди поміж нас! І вірю, що вона здатна творити справжні дива, якщо нею поділитись. Прошу поділитись частинкою вашої любові і допомогти врятувати життя молодій дівчині – Оксані Химчак. Це чудова, щира, добра людина – мама мого хрещеника. Вона хвора на рак… Наприкінці минулого року ми зібрали за допомогою благодійного аукціону #життядляоксанки 4 000 гр. і я надзвичайно вдячна усім, хто тоді допоміг і взяв у ньому участь. Наразі Оксана досить успішно продовжує лікування. Вже стійко перенесла 4 курси хімії, але попереду ще довга боротьба! Загальна сума лікування 150 000 грн. Вже зібрано половину коштів, але решта для Оксани просто непідйомна. Я дуже хочу допомогти дорогій мені людині. Тому пропоную вам благодійний аукціон. Всі виручені кошти я передам Оксанці на лікування. В цьому альбомі викладені мої твори, і картини талановитої майстрині Аня Аджамская, наповнені теплом і щирими побажаннями щастя. Вони стануть гарним подарунком вашим близьким до свята усіх закоханих. Стартова ціна лоту вказана в описі конкретного фото. Будь-ласка, пищіть свою ціну в коментарях під конкретним лотом, який ви хочете придбати. Аукціон триватиме від сьогодні і до 20:00 12 лютого. Так, 70 000 грн, які лишилось зібрати Оксанці – величезна сумма. Але я вірю – якщо ми з вами об’єднаємось, то зможемо створити диво і подарувати моєму хрещенику ще багато щасливих років із мамою!
Для тих хто матиме бажання просто допомогти – картка Приват Банку 4149 4978 6356 4763 Хімчак Оксана Володимирівна. І, звісно ж, прошу максимального репосту!
#життядляоксанки” – йдеться на сторінці аукціону у Facebook.

Взяти участь у благодійному аукціоні “Життя для Оксанки” можна за посиланням.

Світлина від Tetiana Storozhenko.

Світлина від Tetiana Storozhenko.

Світлина від Tetiana Storozhenko.

Світлина від Tetiana Storozhenko.

Світлина від Tetiana Storozhenko.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар