Сотня учнів Олександрійського технікуму долучились до флешмобу у підтримку військових

зображення: global-ukraine-news.org

Учора, 3 лютого, учні Олександрійського технікуму Білоцерківського національного аграрного університету долучились до світового флешмобу #22PushupChallenge, який має за мету підтримати учасників бойових дій з посттравматичним синдромом.

Про це пишуть “Олександрійські новини”.

Вранці, о 9.00, 95 студентів аграрного технікуму, серед яких були і дівчата, зібралися на подвір’ї закладу, аби долучитися до всеукраїнської акції 22PushUpChallenge. Вони усі разом виконали 22 віджимання. Таким чином молоді люди висловили підтримку учасникам та ветеранам АТО та хотіли привернути увагу до питання адаптації людей, які повернулися з бойових дій.

Без названия (1)

Без названия

Для студентів аграрного технікуму дана проблематика є актуальною, адже серед тих, хто сьогодні навчається у закладі є й ті, що вже повернулися з АТО.

Нагадаємо, раніше до флешмобу #22PushupChallenge, який має за мету підтримати учасників бойових дій з посттравматичним синдромом, долучились представники Управління патрульної поліції Кропивницького, бійці 3-го полку спецпризначення, Головне управління нацполіції області та Управління ДСНС області.

Кропивницькі копи приєдналися до всеукраїнського флешмобу у пам’ять про бійців, які закінчили життя самогубством

Кропивницькі спецпризначенці долучились до всесвітнього флешмобу 22 Pushup Challenge

Головне управління Нацполіції Кіровоградщини долучилось до флешмобу 22 Pushup Challenge

Управління ДСНС Кіровоградщини долучилось до флешмобу 22 Pushup Challenge

Поширити:

Залишити коментар:

коментар