Світловодського грабіжника затримали в іншій області

Світловодські поліцейські затримали в іншій області зловмисника, який на Кіровоградщині грабував жінок.

Про це повідомляють у Світловодському відділі поліції Кіровоградської області.

На вулицях міста Світловодськ чоловік у темну пору доби відбирав у перехожих прикраси та інші особисті речі. Щоб уникнути відповідальності, зловмисник переховувався у знайомого, де правоохоронці його і розшукали.

8 січня до відділу поліції звернулась місцева жителька. Потерпіла повідомила, що коли поверталася додому, незнайомець штовхнув її, від чого вона впала на землю. Тим часом грабіжник заволодів жіночою сумочкою та зняв із вух сережки.

«Поліцейські вирахували зловмисника. Ним виявився раніше судимий за крадіжки та грабіж 27-річний місцевий мешканець. Загалом встановлено причетність особи до 4 пограбувань жінок. Аби замести сліди злочинів, чужі речі чоловік збув у сусідній області, кошти витратив і попрямував в інший регіон. Втім довго переховуватися зловмиснику не вдалося», – розповів начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.

Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України, триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

1

2

Поширити:

Залишити коментар:

коментар