ДРАЦС Кіровоградщини відходять від радянського “сценарію” реєстрації шлюбів

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація сайту antalya-concierge.com

На сьогодні є актуальним питання усунення методів проведення урочистих подій реєстрації шлюбів за радянськими підходами, які не відповідають вимогам сучасності. Саме тому одним із першочергових напрямів роботи районних відділів державної реєстрації актів цивільного стану є перехід до сучасної моделі проведення урочистостей з вивченням автентичних традицій та колориту українського народу, а також європейських тенденцій з метою застосування нових форматів їх організації у сучасному демократичному суспільстві.

Повідомляє сайт управління юстиції.

«Жителі Кіровоградщини мають можливість зробити найважливіші моменти свого життя незабутніми. Йдеться про отримання модернізованих та унікальних послуг, на яких спеціалізуються районні відділи ДРАЦС. Спеціалісти не тільки нададуть усім бажаючим правову допомогу, що включає в себе складання заяв, анкет чи прохань у вирішенні питання щодо повторної видачі свідоцтв та інших документів, а й візьмуть на себе організацію та проведення індивідуального обряду заручин із урахуванням усіх побажань майбутніх наречених. Більш того, романтичні заручини нададуть змогу закоханим публічно освідчитися один одному в своїх світлих почуттях», – відзначив начальник Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області Вадим Гуцул.

Спеціалісти районних відділів ДРАЦС за бажанням наречених проведуть обряди державної реєстрації шлюбу з використанням найрізноманітніших елементів урочистостей, що є надзвичайно зручним для наречених перед однією з найважливіших у їх житті подій – офіційною реєстрацією стосунків. Потрібно відзначити про те, що цією послугою жителі регіону за необхідністю можуть скористатися як у стінах районних відділів ДРАЦС, так і за їх межами. Також вони допоможуть усім тим, хто має бажання організувати обряди ювілеїв весілля, адже це дуже важливо для всіх, хто хоче ще раз у своєму житті відчути хвилюючі моменти офіційної реєстрації стосунків.

Окрім цього, є можливість отримати не лише ті послуги, які пов’язані безпосередньо з реєстрацією шлюбів. Як наголосив Вадим Гуцул, люди, яким пощастило відчути радість батьківства, мають змогу провести урочисту державну реєстрацію народження малюка, як у робочі, так і у вихідні чи святкові дні.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар