Школа №18 без Приліпко: кропивничани поїхали до Міністра освіти

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Фото одного з мітингів НВО №18 під судом у Крпивницькому

Сьогодні, 3 лютого, батьки учнів школи НВО №18 поїхали до Міністра освіти Лілії Гриневич, аби та допомогла їм не допустити поновлення на посаді екс-директора школи Валентини Приліпко.

Про це на своїй сторінці у ФБ написала одна з кропивницьких активісток Євгенія Захарченко.

Учора активісти передали листа міському голові Андрію Райковичу з фактами численних порушень Приліпко на посаді директора школи та звернулися з вимогою завадити поновленню її на посаді.
 
Нагадаємо, що батьки неодноразово мітингували перед приміщенням Ленінського суду проти поновлення на посаді екс-директора школи Валентини Приліпко. Вони звинувачували директорку у побитті учнів та підбирала учнів для навчання в школі виключно за власними симпатіями.

Суддя Лілія Іванова винесла рішення про поновлення Приліпко на посаді директора школи та в якості оплати за вимушений прогул виплатити їй 45 тисяч 480 грн грн, а також моральну компенсацію у розмірі 5 тисяч грн, замість 90 тисяч, які вимагала позивачка.

Батьки спільно з управлінням освіти, яке виступало третьою стороною у справі, будуть оскаржувати дане рішення у Апеляційному суді.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар