Найповажнішій за віком кропивничанці виповнилося 103 роки

Сьогодні, 2 лютого, кропивничанка Ганна Григор’єва зустріла своє 103-річчя. Із цією поважною датою Ганну Петрівну в неї вдома привітали заступник міського голови Наталія Дзюба та начальник відділу соціальної підтримки населення Юлія Вовк.

Про це повідомляє сайт Кіровоградської міської ради.

Іменинниця, бадьора й привітна, радо зустріла гостей. Бабуся, незважаючи на свої поважні літа, із задоволенням читає книжки, виготовляє невеличкі килимки та порається в квартирі, ще й має чудове почуття гумору.

Ганна Григор’єва народилася другого лютого 1914 року у Вірменії, навчалася в Грузії, півсторіччя прожила в Азербайджані, де працювала на заводі лаборантом, хіміком-аналітиком. Других півстоліття свого життя бабуся мешкає в Україні. Перший її чоловік загинув на війні, з другим вона прожила до глибокої старості. Ганна Петрівна народила трьох дітей, має шістьох онуків та шістьох правнуків.

На запитання, у чому секрет її довголіття, Анна Григор’єва каже що це – рух, помірність у харчуванні, а головне – любов близьких людей, що її оточують. Рідні ж кажуть, що вся справа – в її безмірній доброті.

“Передаю вам привітання з днем народження від міського голови Андрія Райковича й приєднуюся до них, – сказала, поздоровляючи бабусю з днем народження, Наталія Дзюба. – Бажаю здоров’я вам і всім вашим рідним, будьте такою ж бадьорою, як зараз. А ми завжди охоче приїжджатимемо до вас і вітатимемо з наступними днями народження”.

Наталія Дзюба вручила іменинниці грошову допомогу, виділену їй за рішенням виконавчого комітету міської ради, подарунок та квіти.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар