Дорожники Кіровоградщини попереджають водіїв про погіршення погодних умов та ожеледицю на шляхах області

© gaibrest.by

Дорожники Кіровоградщини готуються до активної ліквідації ожеледиці, яку синоптики прогнозують вже завтра.

Про це повідомляє прес-служба САД у Кіровоградській області.

Очікуване погіршення погодних умов з переходом температури через «0°» неодмінно призведе до ускладнень руху, тому начальник Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області Вадим Коюденко наказав підрядникам перевірити готовність техніки, щоб та без затримки могла вступити у боротьбу зі стихією.

Вже сьогодні, 2 лютого, на крайньому заході країни почне дощити з мокрим снігом, а далі, протягом 3-5 лютого негода розійдеться по всіх регіонах. Метеорологи прогнозують також пориви сильного вітру, місцями до 20 м/с, перепади температур від 14 морозу до 6 тепла, ожеледицю та погіршення видимості.

Районні філії ДП «Кіровоградський облавтодор» поповнюють запаси паливно-мастильних матеріалів та готують посипні протиожеледні сумішші. І техніка, і працівники готові працювати цілодобово, тож вже зараз перебувають у режимі чергування.

Нагадаємо, на території області є місця відстою для автотранспорту, їх розміщення можна переглянути за посиланням.

Служба автомобільних доріг у Кіровоградській області нагадує учасникам дорожнього руху телефон диспетчера, за яким можна повідомити про виникнення надзвичайних ситуацій на автомобільних дорогах загального користування: (0522) 37-89-73 (цілодобово).

У разі погіршення дорожньої обстановки прохання надавати пріоритет руху дорожньої техніки для розчистки шляху.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар