У кропивницькому педуніверситеті пройде Всеукраїнська студентська олімпіада зі спеціальності ”Музичне мистецтво”

26-28 квітня 2017 року в Кіровоградському державному педагогічному університеті імені Володимира Винниченка пройде другий етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності ”Музичне мистецтво” серед студентів вищих навчальних закладів.

Про це повідомляє сайт КДПУ.

Організація та проведення Всеукраїнської студентської олімпіади з ”Музичного мистецтва” здійснюється відповідно до статті 54 Закону України ”Про вищу освіту”, статті 39 Закону України ” Про наукову та науково-технічну діяльність” з метою виявлення та підтримки обдарованої студентської молоді, створення умов для її творчого зростання, активізації науково-дослідної роботи студентів у ВНЗ та науково-методичної системи вищої освіти.

В умовах зміни освітньої парадигми, коли професійна компетентність сучасного фахівця передбачає не тільки фахову досконалість, а й самобутність його особистості, прагнення до свободи самовираження й повноцінної творчої самореалізації, одним із основних завдань вищої мистецької освіти стає формування професійної і, зокрема, вокальної культури майбутнього педагога-музиканта. Тож, Всеукраїнська студентська олімпіада зі спеціальності ”Музичне мистецтво” передбачає виявлення досягнень майбутніх фахівців-музикантів у сольному співі, з опорою на їхні вокальні здібності, набуті в процесі вокально-педагогічної підготовки, творчо-виконавські компетенції та вокальну культуру.

На сайті педагогічного університету можна ознайомитися з Програмою проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності ”Музичне мистецтво” та заповнити анкету для участі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар