У Кропивницькому комісія відхилила усі пропозиції на розміщення нових рекламних конструкцій

Сьогодні, 2 лютого, у міськраді Кропивницького відбулось чергове засідання комісії з координації заходів щодо впорядкування розміщення зовнішньої реклами на території міста. Комісія відхилила пропозиції щодо розміщення нових об’єктів, але погодила продовження деяких уже діючих рекламних носіїв.

Члени комісії на чолі із заступником міського голови Олександром Грабенком розглянули пропозиції щодо розміщення зовнішньої реклами і щодо продовження термінів дії дозволів, які були видані раніше.

Усі заявки від підприємців на розміщення нових рекламних конструкцій не були підтримані, оскільки члени комісії мали претензії як щодо зовнішнього вигляду реклами, так і до її розміщення.

P70202-095021_1

Зокрема, члени комісії не підтримали розміщення:

  • малогабаритного виносного рекламного щита розміром 0,78/0,65 м біля аптеки по вул. Яновського, 155. ФОП Єременко;
  • 2 рекламних вказівників розміром 1,2/0,9 м на опорі тролейбусної лінії по вул Євгена Телнова. ФОП Попова;
  • малогабаритного виносного рекламного щита розміром 1,08/0,65 м магазину “Наша ряба” по вул. Попова, 9д. ФОП Дмитренко.

Також члени комісії погодили розміщення рекламного щита розміром 0,7/0,5 м біля входу на ринок “Престиж” по вул. Космонавта Попова з боку буд. №15/18, дозвіл на який хотів отримати ФОП Волотка С. С. Це питання було розглянуто повторно. На минулому засіданні його відклали для докладного дослідження.

На противагу негативним рішенням по розміщенню нової реклами, члени комісії погодили 3 з 4 питань щодо продовження дії дозволів на розміщення зовнішньої реклами.

ПП “РА” Галерея” зверталось з проханням продовжити їм термін дозволу на розміщення рекламного щита розміром 3/6 метрів на розі вулиць Великої Перспективної та Великої Пермської, що на території ДЮСШ “Надія” та рекламного щита розміром 3/6 метрів по вул. Вокзальній. Минулого разу членів комісії обурило, що заявник надав фото об’єкту мінімум п’ятирічної давності, тому цього разу світлини були “свіжими” і рішення погодили.

Також позитивно пройшло голосування щодо розміщення рекламного щита розміром 3/6 м по вул. Генерала Родимцева. Щодо сітілайта розміром 1,2/1,8 м, який ФОП Доброва пропонує розмістити по вул. Великій Перспективній.

P70202-093754

P70202-094456

Поширити:

Залишити коментар:

коментар