На Кіровоградщині підрядник привласнив 410 тис. грн за роботи, які не виконував

© ypag.com.ua

Підряднику, який привласнив 410 тис. грн бюджетних коштів, призначених для ремонту сільської школи, оголошено про підозру за ч. 2 ст. 364-1 (зловживання повноваженнями) та ч. 2 ст. 366 (службове підроблення) Кримінального кодексу України.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області.
Мова йде про зловживання при виконанні робіт по капітальному ремонту загальноосвітньої школи с. Криничуватка, Устинівського району, вартість яких становить понад 1,1 млн грн.
Зібрані в ході слідства докази та висновки експертиз підтвердили, що директор підрядної фірми вніс до актів приймання виконаних робіт по формі КБ-2 роботи, які не виконував. Вказані дії коштували бюджету 410 тис грн.  Кошти підозрюваний привласнив та використав на власні потреби.
Досудове розслідування, що здійснюється слідчими поліції за процесуального керівництва прокуратури, на даний час триває.
Нагадаємо, факт зловживань з боку підрядної фірми при виконанні ремонтних робіт вищевказаної школи було викрито у грудні 2015 року. У кримінальному провадженні проведено ряд експертиз та зібрано достатню кількість доказів для повідомлення особі про підозру.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар