Головне управління Нацполіції Кіровоградщини долучилось до флешмобу 22 Pushup Challenge

зображення: global-ukraine-news.org

Головне управління Національної поліції Кіровоградської області, на чолі з керівником відомства Сергієм Кондрашенком долучились до світового флешмобу #22PushupChallenge, який має за мету підтримати учасників бойових дій з посттравматичним синдромом.

Відео колективного відтискання від підлоги опублікував у своєму Фейсбуці начальник ГУНП Кіровоградщини Сергій Кондрашенко. З ролику видно, що поліцейські проводили зйомку на Кременчуцькому водосховищі неподалік Світловодська.

Очільник поліції області перед виконанням умов флешмобу продекламував уривок віршу Тараса Шевченка:

“Здається — кращого немає
Нічого в Бога, як Дніпро
Та наша славная країна…”

Відтиснувшись 22 рази Сергій Кондрашенко передав естафету флешмобу #22PushupChallenge Головному управлінню Національної поліції Чернівецької області.

Нагадаємо, раніше у флешмобі взяли участь кропивницькі патрульні поліцейські.

Патрульні отримали естафету від від 79-ої окремої десантно-штурмової бригади і передали її спецпризначенцям 3-го полку.

Легендарні спецпризначенці на чолі з командиром полку Олександром Трепаком відтиснулись 22 рази і передали естафету Управлінню Сил спеціальних операцій України та особисто командувачу ССО генерал-майору Ігорю Луньову, а також ССО Естонії, Литви та Латвії і ДУК “Правий сектор” та особисто командиру 5 батальйону ДУК.

22 Pushup Challenge — флешмоб, започаткований в США в 2016 році, який набув значної популярності в різних країнах світу, в тому числі в Україні. Має за мету підтримати учасників бойових дій з посттравматичним синдромом, підтримку воїнів та загартування тіла. Учасники флешмобу протягом 22 днів віджимаються від підлоги 22 рази перед відеокамерою і передають естафету далі.

Сучасну назву флешмоб отримав після оприлюднення звіту департаменту у справах ветеранів в США в липні 2016 про самогубства серед ветеранів США за 2014 рік. З’ясувалося, що близько 22 ветеранів щодня накладають на себе руки. Пізніше цю цифру уточнили і знизили до 20 (7403 ветерана армії США покінчили життя самогубством в 2014 році). Для попередження самогубств серед ветеранів був започаткований рух #22Kill, на сайті якого можна пожертвувати гроші на допомогу ветеранам, а також ведеться рахунок віджимань.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Головне управління Нацполіції Кіровоградщини долучилось до флешмобу 22 Pushup Challenge

  1. Сила есть ума не надо результат работы полиции налицо.

Коментарі заборонені.