Озброєного нападника на магазин у селищі Новому затримала тендітна продавчиня

Ірина Крикун / фото з Фейсбука Івана Гребенюка

Чоловіка з ножем, який 30 січня напав на м’ясний магазин у селищі Новому патрульні затримали завдяки сміливим діям тендітної продавчині Ірини Крикун.

Не дивлячись на те, що злодій поранив Ірину ножем, вона продовжувала боротися з нападником і змогла заблокувати його у магазині. Про це у своєму Фейсбуці написав брат героїні журналіст 1+1 Іван Гребенюк:

“Є в мене привід для гордощів. Це моя сестричка Ірина Крикун. Учора в Кропивницькому вона затримала озброєного рецидивіста.
Працює вона в мене продавцем в магазині. В приміщенні одна. Питання звісно до власників мережі – чому немає “тривожної кнопки” ще будуть, але маємо, що маємо. Вдень зайшов до неї “покупець” з ножем. В цей час вона розмовляла з тіткою по телефону. Трубку не поклала. Просто відклала його, залишалася на зв’язку. Почав вимагати гроші. Не віддала. Почав трощити магазин. Не віддала. Вибір був, але каса за кілька днів. Потім доводь керівницвту, що напали.
Чоловік накинувся на неї. Порізав руки, вона продовжувала захищатися. Тітка на іншому боці телефону відреагувала миттєво. Викликала поліцію. В цей час боротьба тривала. Сестра змогла відбитися від ножа і вискочити на вулицю. Налякана, але не розгубилася. Заблокувала двері в магазин. Тримала “покупця” до останнього. Зівак традиційно назбиралося чимало. Чи допоміг хтось дівчині?…
Поліція їхала 30 хвилин. Покупець, зрозумівши, що попався – розбив вікно і кинувся на втьоки. Тут вже встиг на допомогу чоловік сестри. Збив з ніг козла. Тільки тоді приїхав патруль. Затримали. Виявилося, що клієнт вже був кілька разів засуджений за такі ж розбійні напади. Цього разу світить 6 років. Сестричка в нормі. Руки заживуть. Роботу хоче продовжити. Підприємство не може підібрати слів подяки. Я сподіваюсь, що магазин підключити до охорони допетрають. Сестричка на всяк випадок озброїлась тепер газовим балончиком. Така історія. Страшно, але добре, що все так закінчилося. Пишаюсь!”

Нагадаємо, учора Патрульна поліція повідомила, що копи затримали чоловіка, який розгромив магазин у селищі Новому і поранив продавчиню.

Ірина Крикун / фото з Фейсбука Івана Гребенюка
Ірина Крикун / фото з Фейсбука Івана Гребенюка
Поширити:

Залишити коментар:

коментар