Міський голова Кропивницького дав завдання прискіпливо перевірити розрахунки на підвищення вартості проїзду

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Міський голова Кропивницького Андрій Райкович дав завдання перевірити всі розрахунки, які подали перевізники на підвищення вартості проїзду у маршрутних таксі міста.

Про це він заявив під час апаратної наради у міськраді сьогодні, 30 січня.
 
За словами Райковича, лише після перевірки управління економіки та обговорень у міськраді будуть розглядати це питання.
 
Як наголосив міський голова, будь які зміни мають йти на користь громаді, а не певній людині. Але і про здоровий інтерес підприємців не слід забувати, адже вони надають послуги і забезпечують людей робочими місцями.
17 січня на сайті міської ради Кропивницького опублікували проекти рішень виконавчого комітету, згідно з якими подорожчає плата за проїзд у маршрутних таксі міста. Після появи проектів рішень про підвищення вартості проїзду, міський голова Кропивницького Андрій Райкович наказав розібратися з порушенням графіку руху маршруток. 25 січня виконком міськради Кропивницького не розглядав питання про підвищення вартості проїзду у маршрутних таксі міста.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар