Міністр молоді та спорту у Кропивницькому: Приміщення школи олімпійського резерву треба реконструювати

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Стан спортивної інфраструктури треба системно покращувати – на цьому Міністр молоді та спорту наголосив після ознайомлення із роботою обласної спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву-2.

Перебуваючи із робочою поїздкою на Кіровоградщині, посадовець відвідав низку об’єктів спортивної інфраструктури, зокрема оглянув спортивний комплекс стадіону спортивного клубу “Зірка”, а також комунальний заклад “Обласна спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву-2”.
Якщо після стадіону “Зірка” у Міністра залишилися приємні враження, то стан спортивної школи він визнав критичним, адже умови для тренувань у юних спортсменів, за виключенням секції карате-до, фактично відсутні.
“Стан спортивної інфраструктури треба системно покращувати. Уряд це розуміє. Для вирішення цього питання будуть виділятись кошти Державного фонду регіонального розвитку”, – наголосив Ігор Жданов.
Він також зазначив, що питання ремонту обласної спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву-2 обговорювалось під час зустрічі із головою облдержадміністрації Сергієм Кузьменком.
“Ми пропонуватимемо із Державного фонду регіонального розвитку виділити кошти на капітальний ремонт спортивної школи аби усі бажаючі мали можливість у будь-яку пору року займатися і легкою атлетикою і бейсболом, і боксом, і карате. Приміщення школи олімпійського резерву треба реконструювати”, – підсумував Міністр.

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

????????????????????????????????????

Поширити:

Залишити коментар:

коментар