На Кіровоградщині за поданням прокуратури усунуто порушення антикорупційного законодавства

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

За поданням Новоукраїнської місцевої прокуратури усунуто порушення антикорупційного законодавства щодо внесення недостовірних відомостей до декларації судовим розпорядником Київського районного суду м. Одеси.

Так, вказаною особою, яка проживає на території Ульяновського району, у декларації про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за 2015 рік не зазначено суму доходу в розмірі 376 тис грн.

Зважаючи на викладене, місцева прокуратура внесла подання голові Київського районного суду м. Одеси з вимогою провести службове розслідування по встановленню причин та умов, що сприяли невиконанню вимог антикорупційного законодавства та притягнути вину особу до дисциплінарної відповідальності.

На виконання законних вимог прокурора головою суду було проведено службове розслідування, наслідками якого стало притягнення винної особи до дисциплінарної відповідальності у вигляді догани. Крім того, проведено збори працівників апарату суду, на яких наголошено на недопущені таких порушень у подальшому.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області   

Поширити:

Залишити коментар:

коментар