Знам’янчани просять налагодити систему вивезення сміття з приватного сектору

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Ілюстрація
Днями в Єдиній системі електронних петицій зареєстровано звернення з проханням налагодити систему вивезення сміття з приватного сектору у Знам’янці.

Текст петиції подано без редакції.
“Напевно перед кожним мешканцем приватного сектору нашого міста поставала проблема утилізації побутових відходів. Вважаю теперішню схему вивезення сміття не досконалою. Збирання побутових відходів один раз на тиждень, а то й рідше призводить до того, що сміття накопичується на вулицях. Його розтягують звірі, розносить вітром, або ще гірше, мешканці самі кидають його не у встановленому місці.
Пропоную повернути стару схему збирання сміття через розміщення контейнерів у відведених та облаштованих для цього місцях. Провести роз’яснювальну роботу серед мешканців про необхідність плати за послуги по вивезенню. (Буде видно роботу місцевих депутатів та й їх самих :)) )”
Автор:

Дата початку збору підписів:

До кінця збору підписів залишилось:

Підписати петицію можна тут.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар