Відомий російський терорист “Вагнер” виявився уродженцем Кіровоградщини

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Цензор.Нет” розшукав місце проживання відомого російського терориста, командира створеної російськими спецслужбами військової компанії “Вагнер” полковника Дмитра Уткіна – це селище Смоліне Кіровоградської області, де до недавнього часу жила його мати. Місцеві жителі стверджують, що “Вагнер” регулярно відвідував свою матір, а в 2016-му приїжджав до неї. Перед Новим роком мати Уткіна поїхала в РФ.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав відомий волонтер Юрій Бутусов – інформує Златопіль.
Саме Уткін – кадровий офіцер-спецназівець російської армії, організував бойові групи з професійних бійців своєї ПВК, що володіють великим бойовим досвідом, які здійснювали більшу частину диверсійних нападів і обстрілів українських військових, починаючи з весни 2014-го року в Луганській області.
При цьому російський спецназ “Вагнера”, що мав великий бойовий досвід, сучасну підготовку і озброєння, імітував місцевих жителів, виконував роль “ополчення”, шахтарів і трактористів які вступали в бій з українською армією і Нацгвардією,
Вагнер наймав, створював і тренував підрозділи найманців з числа місцевих жителів. у 2015-му році “Вагнер” за наказом російських спецслужб демонстративно ліквідував ряд командирів бойовиків, які проявляли надмірну самостійність. “Вагнер” знищив Бєднова, Іщенка, Мозгового. за цю, не оголошену війну в Україні, Уткін отримав в Кремлі орден РФ “За мужність” з рук Путіна.
Будинок, де живе мати Уткіна
– Жителі Смоліного Уткіна, виявляється, добре знають, впізнають впевнено. Вражаюче було чути інформацію, що “Вагнер”, виявляється, за словами сусідів, приїжджав в Україну в 2016-му під час війни. Приїжджав туди, де жила його сім’я, де він сам народився і виріс, і де він робив все можливе, щоб вбивати своїх земляків там, всього на кілька сот кілометрів на схід. Адже багато робітників цього селища, в якому розташована уранова шахта, захищали Батьківщину у війні на Донбасі, і підлеглі їх сусіда під виглядом “луганських шахтарів” намагалися вбити смолінчан, поки його мати разом з ними ходила за кефіром до місцевого магазинчику. – написав Бутусов.

З повним текстом розслідування можна ознайомитися за цим посиланням.
Ілюстрація – Цензор.нет Уткін – крайній праворуч.
Поширити:

Залишити коментар:

коментар