З нагоди відзначення 120-річчя від дня народження Євгена Маланюка на Кіровоградщині пройде літературний тиждень

Із 26 січня до 2 лютого 2017 року в бібліотеках Кіровоградської області відбудеться обласний тиждень поетичного читання «Мандри в пошуках України».

Обласний тиждень поетичного читання проводиться з метою відзначення 120-річчя від дня народження Євгена Маланюка – видатного письменника-земляка, поета, публіциста, літературного критика, популяризації його творчості серед підростаючого покоління. Організатори акції – Департамент культури, туризму та культурної спадщини Кіровоградської ОДА та Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва.

Учасники тижня поетичного читання – сільські, селищні, міські, районні публічні бібліотеки та Кіровоградська обласна бібліотека для юнацтва. В бібліотеках відбуватимуться літературно-мистецькі свята, вечори, поетичні марафони, конкурси та інші заходи, обов’язковим елементом яких є читання поезій письменника-земляка Євгена Маланюка підлітками та молоддю.

Так працівники обласної бібліотеки для юнацтва підготували для своїх користувачів літературно-поетичний вечір «Євген Маланюк – поет національного болю, гніву й боротьби» та цикл радіопередач на обласному радіо «Скіфія-центр», присвячених творчості письменника. Про час та дату проведення заходів буде повідомлено додатково.

А що цікавого в рамках обласного тижня поетичного читання «Мандри в пошуках України» приготували у Вашій бібліотеці? Дізнавайтесь першими – слідкуйте за анонсами бібліотечних заходів.

Афіша тиждень

Поширити:

Залишити коментар:

коментар